6/5/07

Marató Vè Aniversari



Això és un no parar!!! Després d'un concert un altre!

Ha arribat el gran dia de la Marató musical i la veritat és que ha sortit tot rodó. Felicitats a tots els cantaires per aconseguir que això fos possible i molt especialment a la junta, que s'ho ha currat molt.

Agraïments per als grups participants que, amb el seu suport i col.laboració van fer possible una diada musical i festiva molt especial per a nosaltres: Col.legi Elisabeth, Escola de música de Cambrils, Cor Eixàrcia, Cor Xàldiga de Capellades, Coro Enarmonia de Saragossa, Coro Vasco Amalur, Gegants de Salou, Grallers La Tarota, Grallers Toc de Fusta, IES Jaume I (Cor Crescendo, Grup instrumental Cluster i Ball de bastons), Quartet de corda Abdelazer i Quartet de corda Staccato.

Una menció especial al Coro Enarmonia, que ens va tornar la visita de l'intercanvi i que ens va portar uns caramels, unes "piedras" i unes "frutas de Aragón" boníssims que ens menjarem l'últim dia de curs. I també a les encantadores cantaires de la Coral Xàldiga de Capellades, a les quals esperem tornar a veure durant el proper curs.

Per a l'anècdota històrica del cor ens quedarà el començament del "Heaven is a wonderful place" i el bis "The storm is passing over" amb tothom girat d'esquena i la dire preguntant-se "com es giraran a cantar sense l'entrada del piano?"

Aquí teniu un montatge de fotos d'aquesta Marató fet per la Conchi i el Ramon:







I per acabar, dos poemes, fantàstics regals d'aniversari. Moltes gràcies a l'Alberto Franconetti i a l'Anabel Saiz:

Dificil de auspiciar, ahora camino a seguir- Cor Jove de Salou- Mayo 2007

Cinco años antes, a su bautizo. Hoy, a su confirmación vamos.
En el tiempo transcurrido cuantos deseos colmados.

Son sus jóvenes la muestra del saber hacer cantando
Buen ejemplo para unos y a otros, alegrar trinando.

Son horas de trabajo duro y María Rosa, al frente está
Ejemplo y ánimo seguro para lograr una gran coral.

En futuro y paso a paso nueva obra incorporar
Pero no olvidéis las de ahora que lo hacéis fenomenal.

Se os admira y espera cuando el salto hayáis de dar
en otra coral amiga de esta localidad.

Alberto Franconetti

Al Cor Jove Vila de Salou y a Rosa que los guía (en su quinto aniversario)

Las manos
Hablan solas,
¿Qué tendrán las manos?
Ellas conocen otro idioma.
Son como palomas,
Igual que focos
De auxilio
En la madrugada.

Las voces
Suenan limpias,
¿Quién ha afinado vuestras voces?
Ellas tienen sus secretos.
Son como chispas.
Igual que luces
De esperanza
En cualquier noche.

Las miradas
Cómplices y felices,
¿Cómo enamoráis con las miradas?
Ellas saben bien qué dicen.
Son como barcos
Igual que banderas
De amistad
En todos los mares.

Conozco más de una mirada,
Muchos de vuestros gestos,
La mayoría de las voces
Y alguno de vuestros miedos.
Y me maravilla vuestro empeño,
Me da alas,
Me da brisa.
Sois la sal de la vida.

Brindo por vosotros, Cor Jove,
Brindo por vuestro anhelo,
Que siempre,
Siempre,
Os guíe el mejor sueño.

(El 24 de enero de 2003 os regalé un poema, ahora quiero, con éste, agradecer vuestras voces y vuestro trabajo e ilusión. ¡Por el futuro... y el presente!)

Anabel Sáiz Ripoll

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Unes veus fantàstiques, uns cors extraordinaris, una il·lusió encomiable, un somriure engrescador, ... tot això és el Cor Jove Vila de Salou!
Però, sobretot, una colla de persones (directora, cantants, col·laboradors,...) fabuloses i irrepetibles!!
Gràcies per ser-hi, Cor Jove!!!
Des de Palafolls,

Anònim ha dit...

Holaa

felicidades por el 5º aniversario.
Estuvo mu bien y el finde también.

Un saludo desde ZARAGOZA

Joan ha dit...

Us felicito a tots per aquests cinc anys i per aquesta magnifica celebració de Vè aniversari que heu fet. Pero especialment vull felicitar a la Junta i als que han estat al seu costat (cantaires, amics, familiars...) per la feina feta, que ha sigut molta. Han dedicat moltes hores de la seva vida privada a treballar per a tots i cal dir-ho.

I permeteu-me que faci una menció especial a la M.Rosa. Deixant de banda que és part de la meva vida i que per mi és meravellosa, vull fer un reconeixement en veu alta a la seva dedicació cap a vosaltres. Ha lluitat molt per tirar endavant aquest projecte del Cor Jove Vila de Salou i es mereix un fort aplaudiment (si més no per les hores perdudes en els despatxos de l'ajuntament, que han sigut moltes).

Faig un brindis per tots vosaltres i per molts anys!!

Anònim ha dit...

Hola

gracias por estos años de música; compartir la música para alcanzar sueños que nos proponemos con trabajo e ilusión, y haciendo un esfuerzo para aprender de la forma de sentir de cada uno de nosotros ... eso es el coro; personalmente, me ha ayudado a crecer como persona (aunque seguro que me queda mucho). Felicidades, a la junta y a todo el coro que ha trabajado duro para el espectáculo y el 5º aniversario (fue un éxito, y lo digo, con objetividad, que lo viví desde fuera). Qué la música nos acompañe!!


Carlos

IRIA ha dit...

Moltes felicitats a la Conchi pel muntatge de fotos amb aquesta música maravellosa (ese Mika...). Tot i que queda malament que jo ho digui, la veritat es que ha dedicat molt temps a totes les activitats que el cor ha fet aquest any!!!Li volia donar les gràcies...Tots hem fet per a tirar endavant aquest curs, però es que per a mi ella.....amor de hermana!!!jajaja!!!En general felicitats a tots!!!aquest estiu quan tingui "morriña" ja sabré a on conectar-me!!Aixó del blog és genial!!!Bon estiu a tots i una abraçada molt forta!!!

Anònim ha dit...

Doncs sí, moltíssimes felicitats a la Conchi i al Ramon unes cançons precioses i un video que resumeix tot el que hem viscut a la Marató del Vè aniversari. Tot i que hi ha algunes "faces" que us podríau haver estalvat...

Molt bon estiu a tots!
Ens veiem el curs que ve!!!!

Alejandro.

Ramón ha dit...

Cal dir que el muntatge està molt ben fet, però no l'han fet "la Conchi i el Ramon", les coses com son,no vull treure mèrit a qui ho ha fet i no he estat jo, és la Conchi qui ha fet la feina, jo em vaig limitar a passar-me aquell dia fent fotos (moltes però no especialment bones). Tot el mèrit i a qui s'ha de felicitar és a la Conchi, que ha fet una feina magnífica...

Bon estiu a tothom!

Anònim ha dit...

Ufff!!!!!!! Estic abrumada per tanta felicitació!!!! jeje! Moltes gràcies!!!!!(després us dono el que hem quedat) La veritat és que sí que he dedicat molt de temps, però les coses, quan les fas a gust, no suposen tant d'esforç. El 5è aniversari ha sigut xulíssim i no ho oblidaré mai. Vull donar les gràcies a la Rosa, que ha donat molt i ha tingut molt bones idees. A més a més té un marit que és una joia! jeje i que juntament amb la Laura i el Pau, han colaborat en moltes coses!!!!!!!!! També a tota la coral, que s'ho mereixen! Una abraçada a tots!!!!