Xè ANIVERSARI

ACTES D'ANIVERSARI

- Dissabte 29 d'octubre: Lliurament de premis del concurs de lletres per cançons
- Dissabte 29 d'octubre: 1r Taller coral "Canta amb el cor"
- Diumenge 12 de febrer: Trobada de cantaires i excantaires
- Dissabte 3 de març: Taller coral obert a tothom que vulgui participar a càrrec de Javier Gonzálvez
- Dissabte 31 de març: Concert a Logroño (intercanvi amb el Coro Joven San Ignacio)
- Dissabte 21 d'abril: 18h Concert a l'Escola de música de Salou amb el Coro Joven San Ignacio (tornada de l'intercanvi)
- Dilluns 23 d'abril: parada de llibres i roses per Sant Jordi 
- Dissabte 26 de maig: 20h espectacle al TAS "Deu anys, cent veus, mil records". 


  Vídeo: Albert SanahujaESTRENES
- "Sempre jove amb tu al costat" - Música: Ruben Villarroya. Lletra: Anna Guasch Vallverdú
- "El mundo que soñamos crear" - Música: Ruben Villarroya. Lletra: Carlos Pérez Floristán

QUÈ SIGNIFICA PER A TU CANTAR EN EL CJVS? Això és el que diuen els cantaires:


 • Ramon: Passar-m'ho bé amb els amics fent el que m'agrada.
 • Laura: "Cantar al CJVS per a mi vol dir anar a passar-m'ho bé, amb un grup d'amics genials, disfrutant amb el que més m'agrada, la música."
 • Tammy: Significa poder compartir mi amor por la música con personas que la disfrutan como yo y así transmitir toda esa magia entre nosotros y hacia los demás.
 • Itxaso: Para mí, cantar en el Cor Jove Vila de Salou es subir al cielo y acariciar una estrella que llena de Luz mi vida. Música y amistad unidas en un sólo concepto: Cor Jove Vila de Salou.
 • Cecilia: Passar-m’ho bé, fer una de les coses que més m’agraden. Però, sobretot, significa superació: pujar a un escenari davant de desenes de persones i ser capaç de cantar, ballar i, d’alguna manera, ser jo mateixa, sense preocupar-me pel que pugui pensar la gent.
 • Alexandra: Personalment, m'aporta una sensació reconfortant veure molta gent amb un mateix objectiu: cantar. L'atmosfera que es respira en moments de tensió abans d'un concert... i tot el que passem junts, sobretot somriures, no tenen preu ! Significa veure a companys i passar-ho bé fent el que millor podem fer, què és música! A part de la sensació agradable de cantar amb companyia, que millor que cantar amb amics (fent una miqueta de xivarri, obviament).
 • Irene: És compartir bons moments musicals cantant, ballant i rient amb amics.
 • Noelia: Per mi el Cor Jove és més que un cor! És gaudir cantant i passar un temps màgic amb molt bona companyia. Tots units pel que més ens agrada...cantar.
 • Georgina: Cantar és una virtut que tothom té, així doncs, perquè no ajuntar totes les veus de gent amb ganes de cantar i gaudir de la música?  Això és el cor! També dir, que la satisfacció després d’estar mesos assajant i pujar a un escenari per mostrar tot l’esforç treballat fent un concert, és única!
 • Ana: Para mi, cantar en el coro me ha supuesto recuperar la vida que creí haber perdido al alejarme de mi tierra y de los mios. Con vosotros he recuperado algo más que una afición, una parte de mi que pensaba que no me seguiría hasta aquí.
 • Tanya: para mi cantar en el coro es lo mejor en el aspecto musical sobre experiencias nuevas, el buen compañerismo, disfrutar de la música con el conjunto de voces y hacer sentir al público lo que sentimos y disfrutar los buenos momentos.
   ENTREVISTA A ROSA SANAHUJA PEL PROGRAMA "IDENTITATS" DE TAC 12

   REPORTATGE A TAC 12

   PREMSA