12/5/07

Se'ns han casat la Lisette i el Ricard



Avui hem fet un regal sorpresa a la Lisette i el Ricard que s'han casat: hem anat a cantar en el postre de la seva celebració. Hem tingut dos còmplices de primera línia: el Raul i el Ramon.

Ha sigut superemocionant i entranyable perquè els sentiments estaven a flor de pell i han caigut més de dues llàgrimes i s'han ennuagat moltes goles. I això té molt de significat perquè vol dir que hi ha molt de carinyo envers aquesta parella tan especial.

Els desitgem molta felicitat, perquè se la mereixen!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant!!! Va ser superemocionantíssim!! La Lisette guapíssima! i el Ricard també! jeje Que peaso recitador que està fet el Ramón!!! Sempre posa els pels de punta de lo bé que ho fa, però ahir va ser demasié!!!! Quina emoció!!! i la Zaida, trencant el gel tan bé com sempre amb Unchained Melody, que ja vam començar a plorar amb la primera! Menos mal que el Raúl va imposar la seva marxa i el seu meneito i va animar la festa!!!!! Molts petons a la parella i a tot el cor! Aquest any hem fet un últim concert preciós!!!
Ah!! i els nous membres que es van afegir ahir al cor, UN APLAUDIMENT! ;)

Ramón ha dit...

Bueno, com deia el Bustamante, la emoción que es mucha, cagondiez... músicalment parlant deviem sonar fatal, però si hi ha un concert que no oblidaré en la meva vida és aquest, aquell recitat que no vaig poder acabar per als millors amics del món, aquella abraçada que ens vam fer els tres amb llàgrimes als ulls en acabar... és que ho estic recordant ara i ja estic plorant un altre cop... s'ho mereixen tot i molt més

IRIA ha dit...

Va ser realment increible; encara tinc els pels de punta...Quina emoció més gran...si es que no em sortia la veu amb el nus tan gran que tenia a la gola!!!Moltíssimes felicitats a la parella!!i també a tot el cor, que jo crec que vam fer un moment màgic, que no podran oblidar ni ells ni nosaltres!!!A veure qui és el/la següent que es casa...ja tenim el plan preparat per fer la sorpressa eh??així que ànims!!!jajaja

Una abraçada molt forta a tots!!!!