30/7/07

Soparet d'estiu

No hi hem pogut ser tots, però, al menys, els que hi hem anat ens hem tret el mono de no veure'ns des de fa força temps.

Hem aprofitat per a gestar nous projectes pel nou curs. De moment, demanem voluntaris per a fer de padrins o padrines dels cantaires que entrin nous.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No erem molts, però diuen que més val ser pocs i ben avinguts, no? Ens ho vam passar bé igual, llàstima que no vaig poder sortir després, però un altre dia serà. Ja ens hem tret una mica el "mono", ara a veure quan tornem a assajar. Quan fem un altre?

Ramón

Anònim ha dit...

jo tot i arribar tard, no tenir cadira i mullar-me amb les gotes que queien de l'aire acondicionat...vaig estar molt bé!!! :)


per cert, obviament m'ofereixo per fer de padrina...!!! i animaria a més gent a ser-ho, perquè ja veureu, es crea un vincle molt maco!


Arianna

Anònim ha dit...

Després de passar tot l'agobio de l'organització, ho vaig passar molt bé!!! Ja us trobava a faltar! Per fer de padrina, m'apunto! com no? I ara fins el proper sopar!!!!!!! Petons

Anònim ha dit...

La veritat es que com sempre que estem junts ens ho passem de conya!!
Joan, et prometo que al proper sopar tindràs lloc a taula!!!Si cal seuré jo a terra!!!jajaja!!Gràcies per la teva paciència!!!

Que acabi d' anar be l' estiu i una abraçada a tots!!!
Ja queda menys pel setembre....

IRIA