7/5/07

"Gospel Viu" a Vila-seca



No hi podia haver un millor fi al cap de setmana intens que l'assistència a l'espectacle "The gospel experience" del cor Gospel Viu. Va ser un concert fantàstic!!!

El seu director, el Moisès Sala, energia pura i "gospel viu" a la sang, ha deixat una emprempta en nosaltres que recordarem per sempre més, tant des de la vessant musical (ara ens movem cantant gospel i ho sentim més nostre) com personal (és un encant de persona i el seu magnetisme ens té enganxats a tots).

Ahir ens va arribar al cor que el Moisès ens tingués presents durant l'actuació. Tots teniem la necessitat de moure'ns, de cantar, de picar... i quan ens vam aixecar va ser un moment molt especial perquè vam empatitzar encara més amb aquells cantaires tan entregats.

El nostre referent gospel seran el Moisès i Gospel Viu!

5 comentaris:

IRIA ha dit...

La veritat es que va ser fantàstic!!!quina manera de cantar, de transmetre, de ballar....podria estar hores escoltant-los!!!Espero que tornin aviat!!jaja!!!No m'ho perdre!!!

NOE ha dit...

UoUoOoO!!! Impresionant concert!!! fins el fred se'm va anar!! sense paraules per descriure´l!! cantants, repertori, coreografies, músics... i aquest "peaso de director Moisés"!!! Em va agradar molt la cançó que estrenaven amb ball de rap i tot!! weno...uff es que totes em van agradar!! :P felicitacions Moisés!!

Anònim ha dit...

Com han dit aquestes dues sopranos :P, va ser fantàstic.

2 hores de concert que van passar volant. les cançons precioses, els cantaires molt entregats i el director...que dir del Moisés!! transmet una energia brutal. i al final, tots ballant!! (vam començar naltrus, i al final tothom ballava!! jajaja)


els volem veure més per aquí :)

Anònim ha dit...

NOSE K DIRR!! sk no hi ha paraules per al maravalles concert a l'aire lliure, va ser una nit magnifica plena de musica, alegria, ball, somriure,... a veure si nosaltres podem transmetre tot aixo (ball i felicitat) alhora de cantar es el que ens falta. petonets

Ramón ha dit...

Va ser genial, unes veus i uns músics genials, se'm va fer curtíssim! Ara, noies, no us fa vergonya que el Moisés hagués de fer els dos petons a un noi???